Sedna leren toilettas Bristol

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

  • Prachtige toilettas van compact formaat (Niet te groot, maar ook niet te klein)
  • Gemaakt van premium full-grain runder leder
  • Twee gescheiden vakken
  • 1 ritsvak aan de binnenzijde
  • Toilettas gaat open-en dicht met een dubbele YKK ritssluiting
  • Voorzien van een lederen lus waarmee de toilettas ook kan worden opgehangen
  • Afmetingen: 22 x 12 x 10 cm
  • Inclusief stoftas om de toilettas op te bergen.
  • Nederlandse vlag label aan de zijkant van de toilettas


Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Afmetingen: 22 x 12 x 10 cm

Productdetails

Created with Sketch.

Deze toilettas is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit runder leer. Door het gebruik zal uw toilettas nog licht van kleur veranderen en een eigen karakter "patina" ontwikkelen die typerend is voor tassen gemaakt van full-grain leer.

 

Ons welgemeend advies bij aanschaf van een lederen product ongeacht waar u het koopt: Let u er goed op van welke leersoort een product gemaakt is. De verschillen in kwaliteit zijn erg groot, en daardoor ook de verschillen in prijs. Full grain leer, of volnerfleer in het Nederlands, is simpelweg de beste kwaliteit. Deze leersoort is niet alleen mooier om te zien, maar ook steviger en van een hogere kwaliteit waardoor u langer plezier zult hebben van uw product. Wordt de leersoort niet vermeld bij een (online) aanbieder ? Dan kunt u er vrij zeker van zijn dat er gebruik wordt gemaakt van een goedkopere leervariant zoals bijvoorbeeld geitenleer of genuine leather. Dit hoeft niet gelijk te betekenen dat het een slecht product is, maar wel een aanzienlijk mindere kwaltieit leer waardoor de levensduur in de regel korter is, het leer zich niet verder zal ontwikkelen door gebruik ("patina ontwikkelen") en uw eigen ervaring en plezier van het product minder zal zijn.

Toilettassen zijn er in veel verschillende soorten, maten en prijzen. De goedkopere modellen zijn gemaakt van katoen of nylon en zullen doorgaans na een aantal jaren er niet zo fraai meer uitzien. Een leren toilettas daarentegen heeft een lange levensduur en zal alleen nog maar mooier worden door het gebruik. Tevens is een leren toilettas een mooi accessoire bij een leren reistas.

In onze shop bieden wij u diverse soorten leren toilettassen gemaakt van verschillende leersoorten, maar allemaal van de beste kwaliteit leer. Het onderscheid zit in functionaliteit van de toilettas en de bewerkingen die het leer ondergaan heeft. Kijkt u ook naar ons aanbod leren reistassen, vaak bieden wij daar voordeel bundels aan van een reistas en toilettas gemaakt van dezelfde leersoort.

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Deze leren toilettas heeft geen specifiek onderhoud nodig. Het is wel aan te raden om de tas af en toe in te spuiten met een leder- of schoenspray. Hierdoor wordt uw tas beter beschermd tegen vocht.