opc_loader

Wensenlijst


De Ocean Cleanup is een Nederlands initatief om het talrijke plastic uit onze oceanen op te ruimen. En dat is hard nodig. Naar schatting drijft er 80 miljoen kilo plastic in onze oceanen, en dat komt overeen met 3x de oppervlakte van Frankrijk. Dit plastic tast alle leven in de oceaan enorm aan, en komt uiteindelijk terug in ons ecosysteem met vergaande gevolgen voor onder andere onze gehele voedselketen

Sedna is de naam van de Godin van de zee in de mythologie van de Inuit (eskimo's), ook wel moeder van de zee en de zeedieren genoemd. De Bluebags serie van Sednabags is voorzien van een mooie blauwe en waterbestendige binnenvoering. En dat is geen toeval. Deze tassen zijn ontworpen en ontwikkeld met een link naar de basis van al het leven op aarde nl, water. Vanaf hier was de connectie met de Ocean Cleanup en onze support voor deze organisatie snel gemaakt.

Koopt u een Sedna tas, dan draagt u direct financieel bij aan de Ocean Cleanup. Wij doneren per verkochte tas een gedeelte van onze winst aan de Ocean Cleanup. Indien u een Sedna tas bij een partner van ons koopt, dan geldt deze bijdrage ook.

Wilt u meer informatie over de Ocean Cleanup ? Klikt u dan op de link hieronder:

https://www.theoceancleanup.com