opc_loader

Wensenlijst

Onze partner worden ?

Sedna tassen kenmerken zich door de beste verhouding in kwaliteit en prijs. Hoge kwaliteit produkten voor een betaalbare prijs. Wij besparen niet op kwaliteit of functionaliteit, wel op kosten. Door een inmiddels jarenlange samenwerking met onze fabriek in India hebben we niet alleen onze produkten kunnen perfectioneren, maar ook veel overbodige kosten kunnen elimineren. Onze verkoop strategie is zowel direct als indirect, waarbij we voor het indirecte verkoopkanaal graag de samenwerking aangaan met een geselecteerd aantal wederverkopers.
 

Heeft u zelf een winkel of webshop en wilt u meegroeien met ons ? Wij kunnen u een aantrekkelijk pakket voorwaarden bieden inclusief de mogelijkheid voor drop-shipment leveringen.

U kunt zich eenvoudig via onze site aanmelden als klant. Vul hier ook uw bedrijfsnaam in aub. Stuur ons vervolgens een kort mailtje dat u zich heeft aangemeld, dan zullen wij uw account aanpassen en uw registratie voltooien. Na validatie van onze kant kunt u via deze website bestelllen.

Heeft u nog vragen ? Neem dan contact met ons op via info@sednabags.com of bel ons op +31 36 8483998