top of page

Garantie & voorwaarden

Wanneer Garantie ?

Wij hechten enorme waarde aan de kwaliteit van de tassen welke wij verkopen. Niet alleen voor ons eigen merk Sedna, maar ook voor de tassen van andere merken in ons assortiment. Daarom besteden wij veel aandacht aan de gebruikte leersoorten , ritsen en de constructie en het gebruiksgemak van een tas. Er is geen enkele tas die niet eerst door onze handen is gegaan voordat deze op onze website verschijnt. Ook doen wij nog een controle op ieder artikel voordat wij deze inpakken en verzenden.

In het geval u toch een probleem mocht ondervnden met een bij ons aangeschaft artikel dan heeft u 12 maanden garantie op uw aankoop.

Garantie voorwaarden

Onze garantie dekt eventuele fabricagefouten binnen de termijn van 12 maanden, daar valt bijvoorbeeld onder een rits die niet meer goed funktioneert, een defecte schouderriem of een gescheurd handvat.

Defecten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van een tas vallen hier nadrukkelijk niet onder, bijvoorbeeld waterschade.

Heeft u een probleem met een product van ons, stuurt u dan een mail met een foto naar info@sednabags.com. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

bottom of page