opc_loader

Wensenlijst

Fotoshoot aan de Zuid Franse kust

Fotoshoot aan de Zuid Franse kust

Tsja, daar zit je dan met een hele lading nieuwe tassen in Nederland...in de storm en regen. En ook de vooruitzichten voor de komende week betreffende het weer maken ons niet echt blij.  Niet echt de juiste omstandigheden om eens wat mooie produktfoto's buiten de deur te gaan maken.

Dus wat doe je dan ? Je gooit je bus vol met nieuwe tassen en rijdt in een record tempo naar de Cote d' Azur om daar foto's te maken. En dat was een goed idee, want het lijkt wel of de zon hier het hele jaar schijnt, ook in februari. Nu zijn wij niet geheel onbekend in deze regio, dus mooie plekjes waren snel gevonden. Tassen uitladen en aan de slag dan maar. Waar we in Nederland een tekort aan zonlicht hebben rond deze tijd van het jaar, is het hier goed opletten dat de foto's juist niet overbelicht worden door de felle zon. Of dat de kleuren wel goed worden weergegeven, het moet er tenslotte in het echt ook zo uitzien uiteraard.

Maar het eindresultaat is naar onze tevredenheid, we hebben van onze nieuwe leren reistassen en slingbags voldoende foto's om straks op onze site te plaatsen. En dat geeft alvast een hele zomerse uitstraling. Nu gauw weer terug naar Nederland, volgende week komen er weer nieuwe modellen binnen. Gelukkig hebben we daar al eerder de samples van kunnen fotograferen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.