opc_loader

Wensenlijst

Bezorging:

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle bestellingen worden door ons binnen 24 uur na ontvangst van de order verstuurd. Bent u woonachtig in de Benelux, dan heeft u uw bestelling normaal gesproken binnen 2 (werk) dagen in huis. Indien de bestelling bestemt is voor een ander Europees land dan dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 6 dagen.

Zodra uw bestelling door ons verwerkt is ontvangt u een e-mail met daarin een track & trace code zodat u uw zending kunt volgen.

Voor bestellingen van klanten binnen Europa rekenen wij geen verzendkosten.

Voor het versturen van de bestellingen maken wij gebruik van één van de volgende vervoerders: Postnl, DHL of DPD.

Retouren:

U kunt uw aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retour melden en vervolgens retour sturen. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Retouren dienen goed verpakt te zijn, onbeschadigd en waar mogelijk in de originele verpakking en met de orignele labels. U mag het produkt uiteraard uitpakken, bekijken en proberen zoals u dat bijvoorbeeld ook in een winkel zou doen. De retourbetaling zal ongeacht het land van herkomst binnen 5 werkdagen (na ontvangst van de retourzending) plaats vinden

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd retour sturen naar:

Sednabags.com

Winde 45

3892 HD Zeewolde

Nederland