opc_loader

Wensenlijst

Veilig betalen op sednabags.com

Onze gehele website is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer). Dit betekent dat alle uitgewisselde gegevens tussen onze website (server) en uw internet browser gecodeeerd worden en zodoende zeer goed beveiligd zijn. U kunt een website met deze beveiliging altijd herkennen door het slotje voor het url-adres en deze sites beginnen altijd met https (https://sednabags.com) in plaats van het onbeveiligde http adres.
 

Betalen via Pay.nl

Voor de betalingen op onze website sednabags.com maken wij gebruik van de diensten van o.a Pay.nl. Pay.nl is een financiele dienstverlener die het voor u (en ons) gemakkelijk maakt om op diverse manieren een veilige betaling te kunnen verrichten op onze site.

U kunt via Pay.nl betalen op de volgende manieren:


 

Achteraf betalen via Billink (alleen in Nederland)

Via Pay.nl kunt u ook kiezen voor de optie achteraf betalen. U dient dan te kiezen voor betalen met Billink. Deze optie is geldig voor bedragen tot maximaal 250 euro. U ontvangt vanuit Billink een faktuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Hier zijn geen extra kosten voor u aan verbonden. Meer informatie over Billink kunt u vinden door te klikken op: https://billink.nl

Indien u meer informatie wilt hebben over alle diensten van Pay.nl dan kunt u kijken op:

https://www.pay.nl
 

Betalen via PayPal

Ook kunt u bij ons betalen via Paypal. Dit kan als u zelf een Paypal rekening heeft waarbij u gebruik maakt van uw eigen inlog gegevens. Indien u met een Visa of Mastercard wilt betalen, dan kan dat ook zonder dat u een Paypal rekening heeft. Uw betaling wordt wel door Paypal verwerkt.

Indien u meer informatie wilt hebben over de diensten van Paypal dan kunt u kijken op:

https://paypal.com